Afgelopen vrijdagavond verraste het Jeugdteam van HZV het Vennewater JO11-1 eigenaresse Sanne Smit in haar eigen ijssalon Pinoccio in het stations centrum in Heiloo. De spelers showden in 1e instantie hun nieuwe, door Pinoccio gesponsorde tenues. De aanvoerder, keeper Storm Kops sprak zijn dank en waardering uit voor deze sponsoring en liet dit tot uiting komen door de overhandiging van een ingelijst shirt. Na afloop moesten de spelers direct door naar de Sporthal voor hun wedstrijd welke zij wonnen met 6-1. Door dit resultaat waren zij onbereikbaar geworden voor de andere teams in hun competitie en behaalde daardoor het najaars kampioenschap. Dit werd d.m.v. de uitreiking van een beker aan iedere speler nog eens extra bekrachtigd.

Van Links naar rechts:

Eigenaresse en tevens sponsor, Sanne Smit, Storm Haanstra, Björn Tromp, Fabian Rensen, Storm Kops, Robin van Dam, Tijn vd Akker, Giel de Graaf en Zeb de Lange

Reactie van geïnterviewde Sponsor Sanne Smit
De mannen zijn najaarskampioen wat geweldig! zegt Sanne Smit van IJssalon Pinoccio. Als shirtsponsor is zij erg trots op de prestatie van de mannen. Met zijn allen hard trainen en dit met veel plezier doen is super. Dat dit bekroond wordt met een kampioenschap is de kers op de (ijs)taart. Sanne heeft zelf 14 jaar bij vvBerdos in Bergen gevoetbald en heeft dit altijd met heel veel plezier gedaan.