HZV het Vennewater Dames 3 eindelijk Kampioen!!

Gezelligheid is er bij het derde damesteam van HZV de afgelopen jaren volop geweest maar helaas, op het gebied van prestaties was het ieder jaar net niet genoeg om een echte seizoensoverwinning te vieren. Zoals ieder jaar begint het team met een aantal nieuwe sterspeelsters, met onze sponsor Ruud Bruin Wellservices vol enthousiasme aan het voetbalseizoen. De eerste wedstrijd wordt, tot verbazing van het team, gewonnen. Vervolgens wordt er direct een wedstrijd verloren maar de daarop volgende  wedstrijden is HZV dames 3 helemaal los. Het kampioens team dendert door; er wordt tijdens de wedstrijden harder geknokt dan ooit en er worden de rest van het seizoen geen punten meer verspeeld. Het team wordt met grote vreugde kampioen!  Namens alle speelsters van HZV dames 3, bedankt voor de support, sponsoring en het speel plezier!

Staand van links naar rechts:
Pauline van den Hoonaard, Diane Spaargaren, Suzanne Hooijberg, Yvette Boergonje, Sanne bruin, Lianne Pietersen, Kim Duinmeijer, Lida bruin (Sponsor), Aris de Wit (Sponsor)
Hurkend van Links naar Rechts:
Aranka Oud, Lisa Morsch, Lola Bruin, Julia Ursem, Mieke van Steenis, Jennifer Morsch en Ted Kösters. Afwezig: Chloe Balland

 

2018-04-23T11:32:50+00:00