HARSVELD VERZEKERINGEN heeft voor het nieuwe seizoen bijgetekend als sponsor voor HZV 1. HZV Het Vennewater is dan ook bijzonder blij met deze verlening en zal samen met EDW Keukens en JamiePro het nieuwe seizoen weer geregeld te zien zijn in kranten en op sociaal media.

Harsveld Verzekeringen is uw persoonlijke adviseur voor alle particuliere– en zakelijke verzekeringen. Volledige onafhankelijkheid en de keuze tussen veel verschillende aanbieders maken het verschil. Omdat wij voor nagenoeg alle verzekeraars in Nederland bemiddelen, kunnen wij u een breed scala aan mogelijkheden bieden.

Speciaal voor uw particuliere verzekeringen hebben wij de Pakketpolis van Harsveld Verzekeringen samengesteld. Door uw particuliere schadeverzekeringen in één verzekeringspakket onder te brengen, bespaart u tot 10% premie.

Daarbij krijgt u de meest uitgebreide dekkingen, geen eigen risico’s en een razend snelle schadeafwikkeling.

Voor uw zakelijke verzekeringen hebben wij de Ondernemerspakketpolis van Harsveld Verzekeringen samengesteld. Door uw zakelijke verzekeringen in één pakket onder te brengen, bespaart u tot 12,5% premie. Samen met u bekijken wij of u een risico zelf kunt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is.

Voor een verzekeringsscan kunt deze link gebruiken voor een vrijblijvende offerte.