Frans Endel en Marieke Dekker namen afgelopen dinsdag afscheid van de bestuursleden van HZV Het Vennewater. In een gezellig samen zijn had het bestuur voor Frans nog een extra verrassing door de KNVB uit te nodigen om dit afscheid een extra glans te geven. Door alle verdiensten die Frans voor het veld en zaalvoetbal de afgelopen tientallen jaren heeft betekend, werd door de KNVB de Zilveren Speld uitgereikt als blijk van waardering. Tevens werd Frans door HZV benoemd tot ere-lid van de vereniging.
Frans die een ruime 10 jaar bij onze vereniging actief is en daarvoor diversen taken bij het veld/zaalvoetbal heeft uitgevoerd zullen we natuurlijk missen. Zijn kennis van zaken op bestuurlijkvlak waren deels al verdeeld onder de andere bestuursleden, maar Frans is Frans niet om zijn laatste taak, de kleding/materiaal nog goed af te sluiten. Daarvoor natuurlijk dank. De komende jaren lopen de spelers en sponsoren er weer tiptop bij.

Marieke Dekker willen wij natuurlijk niet vergeten in deze en willen Marieke bedanken voor haar inzet van het verzorgen van de ledenadministratie en de anderen taken in het bestuur.  Marieke heeft zelfs de taak van Voorzitter een kleine periode bekleedt, maar gaf begin dit jaar aan om hieraan een stapje terug te doen en privé meer aandacht te geven. Een keuze die wij natuurlijk respecteren en wensen Marieke heel veel geluk daarbij. Voor Ted Kösters en Martien Blaauboer die helaas dit seizoen ook zijn gestopt nemen wij een andere keer de tijd om deze in het zonnetje te zetten.